http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

fredag 23. oktober 2009

Behind the scenes

Her er noen bilder fra eksamensfilmen, Stein, fra våren 2009!
Filmen er desverre ikke mulighet for å legges ut pga dens størrelse samt andre problemer! Mulig jeg får det til senere...





Prosjektor Produksjonsselskap

Her er en reptasje jeg lagde i forbinnelse med Kosmorama, og et 48-timers stunt. Der følger vi Prosjektor Produksjonsselskap som jeg også er med i ved siden av skolen!



Prosjektor er frivillighetsarbeid og vi jobber med småprosjekter her og der. Folk kan sende inn manus til oss og vi realliserer filmene! Vi er et fint lite crew som har møte en gang i uka...

Siste produksjonen prosjektor var med i var en mockementary, se selv: http://lv3k.com/

Ellers kan du lese mer om oss på www.prosjektor.net

Planen fremover i prosjektor er et juleverksted hvor vi skal lage noen søte små kortfilmer! Bare å komme med forslag til hva vi kan produsere!

Her er noen bilder fra en av produskjonene:

Måtte være produksjonsassistenter


Manus

På mandag braker det løs med manus-skriving! Vi er så heldige å få besøk av manuslæreren vår, Edvard Rønning som blandt annet har skrevet for Hotel Cæsar! (Et sted jeg føler jeg kjenner ganske godt nå) Heldigvis har vi storyen og karakterene omtrent på plass, så nå gjelder det å spikre sammen et knakandes godt manus!

Måtte bare vise dere...


På IKEA i dag kjøpte jeg to marsvin bamser! Her posserer Mikro med dem!



Det ser ikke ut til at Mikro og Michelle legger merke til deres nye venner.. hehe...

Hva gjør en filmstudent når hun ikke lager film?

LAGER KAKE!!! Hehe...
Jeg har laget en kake som jeg kalte Anja-Spesial! Fant ut jeg kunne blande det jeg likte best ved en kake og slenge det sammen!




Her er oppskriften hvis noen vil prøve!
Først lager man en sukkerbunn:

180 gram sukker
180 gram mel
4 egg

Man blander sammen sukker og egg til eggedosis og så sikter man inn mel. Etter det skal kaken inn i ovnen på 180 grader i ca 10-15 min. (Til den blir gyllenbrun)

Deretter skjerer du den på midten (vannrett), alså så det blir et lokk og en bunn. Inni der skal den herlige eggekremen (slik gul krem som er på nøttekake!)
Eggekremen lages slik:

SUKSESS-KREM
4 stk eggeplomme
1 dl kremfløte
125 g sukker
1 ts vaniljesukker
150 g smør

Også gjør du slik:
Rør sammen eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker. Varm det opp over svak eller middels varme til kremen tykner. Avkjøl kremen og rør inn mykt smør. Sett kremen kaldt til den stivner.

Eller som meg som ikke fikk den stiv, kok den opp igjen, og ta i ca 4 spiseskjeer potetmel. (husk å blande ut melet i litt vann først slik at det ikke blir klumper. Så varmer du den på komfyren til den stivner!

Deretter legger du den tykke eggekremen i mellom de to bunnene av sukkerbrødet ditt.

Så smelter du 2 kokesjokoladeplater, (Jeg tok en lys og en mørk) og legger det over hele kaka.

også......


NAM! Nå har jeg faktisk smakt på Anja-Spesial og den var herlig, men det ble litt too much med sjokoladen.. kanskje droppe den mørke, eller ta krem istedet?

Jeg har også kjøpt meg et Bonsai-tre i dag! Utrolig vanskelig å holde det i live, men skal prøve! Og min kjære sitter i bakgrunnen:p


Mens jeg har vært på IKEA med min fantastiske venninne Cathrine har gutta okkupert rommet mitt for å spille WII fiskespill! Hehe.. helt avhengige!

torsdag 22. oktober 2009

Da er vi i gang!

Nå har vi funnet ut hvilken novelle vi skal lage film av! Novellen handler om et ektepar som er betydelig lei av hverandre, og det hele ender med at mannen dreper kona for å få formuen hennes. Men for at ingen skal skjønne at hun er død, og for at han ikke skal bli etterforsket må han komme opp med en falsk grunn på at hun har blitt kidnappet og at hun ringte han.. Siden det ble slik får han heller ikke formuen og det blir en ond sirkel..........

Spennende? Bare kom med tips til hva som skal skje, nå har jeg gjort så hvem som helst kan kommentere! Jeg skal være regissør på denne filmen, noe jeg gleder meg (og gruer meg) velig til!

TO BE CONTIUED.......

onsdag 21. oktober 2009

Research research research

Siden vi skal adaptere en novelle, har vi nå fått i oppgave å analysere 3 noveller.. Og jeg er ELENDIG på å analysere.. men men.. Nå er jeg ferdig, heldigvis! Etter mange syke og fine historier snevret jeg det inn til 3 forskjellige historier;

Den ene handler om en dame som vil ha en tattoo, men kjæresten sier nei. Etter han har sjenket henne sier han endelig ja, og morgenen etter ser hun tattooen som er brettet seg over halve ryggen og er dritstygg.. Hun dreper kjæresten i sinne fordi han sa ja..

Den andre handler om en mann som har flyttet ut fra kona si pga misshandling. Naboen som er 30 år eldre inviterer han på kaffe, og sammen blir de så fulle at de utfører en liten hyrdestund.. (Dama er 60)

Den siste var veldig søt. Den handlet kort og godt om forholdet mellom far og datter..

Tre helt forskjellige historier, alle spennende å filmatisere! Men så er dette 3 av 12 noveller som skal plukkes ut, blir spennende å se hva vi ender opp med!

mandag 19. oktober 2009

Ny filmoppgave!! :D

Hei!

I dag fikk vi oppgaven for fiksjonsfilmen vi skal holde på med frem til jul! Vi skal adaptere en novelle eller lignende fra en nålevende forfatter (som vi skal ha kontakt med) i Trondheimsregionen! Dette blir spennende!

søndag 18. oktober 2009

Litt om meg og livet...


Hei hei=)
Håper alle har hatt en trivelig helg! Siden jeg er helt ny her, blir det ikke lagt ut så mye med det første.. Men det kommer. I tillegg til filmene jeg allerede har her, har jeg også vært med å laget noen litt større prosjekter, men de kan ikke legges ut her, av ulike grunner.. Hvis det er noen der ute som driver med det samme som meg, legg igjen adressen til bloggen, for det er kjempe spennende å se andres jobber som er på samme stadie som meg..

OM MEG
Har vel heller ikke skrevet så mye om meg selv enda..
Kort og godt, er en 21 år gammel jente fra Oslo som studerer film i Trondheim.. Fritiden min bruker jeg på trening og selvfølgelig filmproduksjon! Har to små marsvin og deler en leilighet med to gode venninner i Trondheim sentrum!
I fremtiden tenker jeg å bli regissør, men det er en lang vei for å lykkes.. Derfor tror jeg at jeg skal starte karrieren min innen klipp, eller foto. Er veldig midt i mellomfasen nå..

FATTIGDOM
Jeg er veldig opptatt av å bekjempe fattigdom rundt om i verden. Jeg har vært i Kenya og India for å nevne noen land. Der så jeg ufattelig mye fattigdom, og dette MÅ gjøres noe med. Planen min fra jeg var liten var å bli hjelpearbeider. Men, etter en del reising har jeg funnet ut at kroppen min ikke tåler å være borte i lengre tid... Har så og si alltid blitt matforgiftet. Så, i fremtiden skal jeg reise ned til Kenya, å lage en dokumentar om fattigdommen for så å vise Norge hvordan de har det der nede. Store deler av det norske folk er trangsynte. De ser det de vil se og mange bryr seg rett og slett ikke.. Det er jeg lei av. Jeg må skape noe nytt, ikke det vi har sett fra før! Vet mange har gjort det før meg, og lyktes, men ikke lyktes NOK!

HVA SKJER NÅ?
For øyeblikket skal jeg hjelpe en kompis med å klippe en pilot til en tv-serie, så det blir artig. Tenkte å se på det allerede i kveld. Serien handler om 3 damer som reiser rundt med en båt og besøker forskjellige steder, samt lager mat. Vet egentlig ikke så mye mer enn det, men oppdatering kommer! Dette blir artig =)