http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

fredag 19. mars 2010

Hjelp meg å vinne!!

Jeg er med i en fotokonkuranse, hvor man kan vinne et kamera til en verdi av 30 000! Hjelp meg å få en av mine største drømmer oppfylt:

Bilde 1: http://www.noroff.no/konkurranser/kreativmars2010/?bidrag=6556

Bilde 2: http://www.noroff.no/konkurranser/kreativmars2010/?bidrag=6590

Bilde 3: http://www.noroff.no/konkurranser/kreativmars2010/?bidrag=6592


Takk♥

mandag 15. mars 2010

Nytt prosjekt! Nye muligheter!

Da er vi i gang igjen! Denne gangen med avgangsfilmen, den viktigste av dem alle, som skal vise ALT vi har lært disse årene på filmstudiet. Det er utrolig spennende, men man blir litt nervøs av tanken.

Vi er i idé-fasen for øyeblikket, og det er jo alltid litt vrient å komme i gang. Det er mye vi må ha i bakhodet, og ikke minst de feiliene vi har lært av på tidligere filmer. Siste kortfilmen hadde vi alt for høye ambisjoner i forhold til tiden og budsjettet. Så nå skal vi ta det litt med ro, kan du si. Selvfølgelig like ambisisøst, bare ikke så omfattende.

Gleder meg til å komme i gang. Var faktisk i kontakt med en skuespiller i dag, så det lover godt på den fronten da! Håper på å få inn noen eksterne folk på produksjonsbiten! Vi er bare 3, og det er en smule lite. Et av kriteriene for filmen er at det skal være minimum 10 minutter.. Har alltid fått en max tid, så dette blir nytt!

Cant wait!! Oppdateringer kommer!

søndag 14. mars 2010

Fadderspladder


I stad var jeg på premeren av kortfilmen "Fadderspladder". Mine venner, deriblandt René Stavnes, Petter Aspdal Hansen og Trude Bekkavik har skapt frem en hysterisk morsom film. Fadderspladder var opprinnelig 1 idé av 3 som skulle realiserers til eksamensfilmen til sommeren 2009. Vi kunne bare velge en av dem så det ble til at vi endte opp med en idé om en som heter Stein som prøver hasj for første gang og får store konsekvenser. René Stavnes var fast bestemt på at idéen hans skulle realliseres og etter nesten et år kom filmen til verden!
Sjekk ut hjemmesiden; http://www.fadderspladder.no/