http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

lørdag 31. oktober 2009

Paranormal Activity

Halloween!! En skummel kveld, hvor jeg hadde fylt opp gresskarbøtta til ingen nytte.. bare en eneste en liten søt gutt kom.. Knask eller knep? Jaja, sånn er det vel å bo i en blokk hvor man må ringe på nederst for å komme inn.. og med mine psycko naboer, var det liten sjans egentlig for at noen som helst ble sluppet inn her... Nå sier jeg ikke at alle naboene mine er gale, men det er visse:p Lar det være med det.. Anyways...

Jeg hadde Halloweenkveld hos meg, og da kjørte vi i gang med grøsseren Paranormal Activity.. Den var sykt ekkel... skremmende... men også litt oppskrytt... Men så hadde jeg laget meg skyhøye forventinger og da, siden den nevnes jo overalt.. For de som liker å bli skremt, ikke det at man skvatt så sykt mye, men skremt? SE DEN! Utrolig kult laget, og utrolig virkelig.. Har hørt den ikke er ekte, hadde den vært det hadde jeg daua..

Men... den har litt Blair witch over seg.. med en gang man tenker (eller finner ut) at det ikke er ekte mister man litt gløden.. Men shit, noen av de sleepwalking scenene var creepy.. skummelt å hele tiden tenke, "Hva ekkelt skjer nå".

Her er traileren for de som ikke har hørt om den eller er interessert....


Happy halloween!

torsdag 29. oktober 2009

Michael Joseph Jackson



Jeg er en stor fan av Michael Jackson. I stad så jeg filmen, This is it! Den var helt nydelig. Utrolig fantastisk bra! Var som å sitte i en kinosal og være på konsert samtidig! Så mye bra han lagde for hans siste konsert som aldri kommer til å bli sett live... Det er utrolig trist!

Alle fans, den må dere se! Det er 2 timer med en legendarisk mann som verden aldri vil glemme!

REST IN PEACE

tirsdag 27. oktober 2009

Kontrakten i boks


I dag har vi underskrevet arbeidskontrakten til filmproduksjonen! Også har vi skrevet synopsis, for de som ikke vet hva det er så er det en kort sammenfattet historie hvor alle de viktigste hendelsene er med.

I morgen skal vi gjøre storyen og synopsiset perfekt, også braker det løs med manus! Cant wait! :D

mandag 26. oktober 2009

Twitter


Jeg har jo klart å få meg twitter.. men skjønner ikke så mye enda.. Hvordan får man followers??
Anyways, nicket mitt er Anja_Celine, så hvis noen vil;
check it out!

Ready set action!


Da var vi i gang! VI fikk godkjenning fra forfatteren! Han var veldig positiv til at vi skulle filmatisere novellen hans. Så denne uka braker det løs med fult kjør for veldig veldig veldig mange uker! Det blir intens jobbing fremover! Det spennende nå er om vi får noe pengestøtte!



I dag har vi gått inn i novellen vi skal lage film ut av.. Det er små ting som må endre, siden en novelle har mange tanker og hendelser som er veldig vanskelig å få på lerettet!