http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

torsdag 24. februar 2011

De første inntrykkene av Australia

Sitter i hagen å soler meg i dette øyeblikk og nyter de siste timene med sol før den forsvinner i horisonten. Tror ikke at det helt har gått opp for meg at jeg faktisk er på helt andre siden av jordkloden å skriver dette mens dere der hjemme i Norge ligger å sover! Rart det der med tidsforskjell!


Da vi annkom var det kveld her og tidlig på morgenen i Norge! Siden flyreisen tok 21 timer var vi såppas slitne at vi sovnet ganske så fort alikevel. Våknet ca kl 06.00 på morgenen dagen etter og fikk ikke sove.. Så jeg satt å kikket på soloppgangen, noe som er det vakreste jeg har sett på lenge! Plutselig fikk jeg øye på to fugler som også tittet på den vakre soloppgangen mens de satt å holdt rundt hverandre. Hvis du klikker på bildet, ser du det større! Tok mange bilder av dem, de satt der kjempe lenge! Fin utsikt fra soverommet!



Huset er veldig fint, utrolig koselig! Det er vist veldig vanlig med fliser og teppegulv over alt. Tøfler var en av de føste tingene jeg kjøpte meg, siden gulvene er kalde! Deler hus med tre andre gutter som også er fra Norge. To av dem studrer det samme som meg, mens han siste studerer IT-et eller annet.