http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

lørdag 22. mai 2010

Se der du?

Kjæresten min surfet litt på internett, og plutselig kom det en artikkel om meg opp! Artig!
http://www.adressa.no/kultur/film/kosmorama/article1455439.ece

Sirius - Uten tvil best!

Har ikke sett noe særlig på Norske talenter, men fialen måtte jeg bare få med meg! Fikk helt grøssninger når Kristian Rønnig kom ut på scenen å leverte noe av det beste som har vært på Norsk tv! Så da var det opp med mobilen for å stemme, og neimen så vant han hele greia! Har kun stemt tre ganger i mitt liv når det kommer til slike programmer! Det var Kurt Nilsen i Idol, Alexander Rybak i den Norske melodi grand prix finalen, og nå Kristian! Ikke dårlig det?

Old time favourite

Får helt grøssninger av denne teksten! Tror det er en av de sterkeste sangtekstene som er skrevet i mine øyne! Utrolig vakker sang, med et trist budskap!

fredag 21. mai 2010

Nattfilming



Nå har vi spilt inn 2/3 av filmen, en stor del har måttet avbrytes pga regn og at det beygnte å lysne på morgenen, samt fuglene våknet! Vi har noen scener som skal skytes i mørket, og siden det kun er mørkt mellom midnatt til ca kl 3 blir det noen lange netter på oss!
Har aldri opplevd å se en vakker solnedgang pluss en vakker soloppgang etter hverandre slik! Vi har vel vært i seng rundt halv 6 om morgenen, så lange netter må jeg si det blir! Til tross for kalde skuespillere og lite søvn har vi det utrolig fint på sett!

mandag 17. mai 2010