http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

onsdag 17. februar 2010

Evig Din -Eternally Yours

Snart er kortfilmen jeg hadde regi på før jul klippet ferdig, og jeg gleder meg utrolig mye til å se restultatet!
Her er to smakebiter vår dyktige klipper Stina H. Dahl hadde lagt ut på twitter:

Et ubetalelig ansiktsuttrykk


Da jeg og kjæresten min skulle spise middag på Valentinesday gikk vi forbi en fattig stakkars narkoman, som satt på en liten pute på snøen og tigget. Kjæresten min liker å gi en slump når han går forbi dem, og denne gangen ville han gjøre det igjen, godhjertet som han er. Vi tittet i lommeboken hans og det minste han hadde var en hundrelapp.

Vi sto å funderte i noen sekunder om hva vi skulle gjøre, og kom fram til at hundre kroner for oss er jo egentlig ingenting. Kjæresten min gikk bort til stakkaren å leverte den i hånda hans. Jeg har aldri sett et så vakkert og levende ansiktsuttrykk på noen som jeg så da. Han lyste opp som om han hadde vunnet i lotto! Han takket oss flere ganger og sa at han ikke hadde sett en hundrelapp på kjempe lenge. Han var så lykkelig, og det varmet hjertene våres. Det var et helt uforglemmelig øyeblikk!
Jeg hadde tårer i øynene i hvertfall 10 minutter etterpå!

Da vi kom tilbake fra restauranten sto det igjen et lite stearinlys i snøen der han hadde sittet.

Støtte de narkomane på en annen måte

Som mange vet jobber jeg på narvesen, og da går det en del kaffe! Narvesen har en sånn kaffekort løsning som gir hver 5. kaffe gratis. Har jo tenk mye på dette her og funnet ut at hvis jeg dropper å ta den gratis kaffen selv kan jeg jo gi dem til de stakkars menneskene som sitter ute på gata å fryser.



Har alltid kviet meg for å gi penger til de narkomane, siden jeg vet det går til narkotika, noe jeg virkelig ikke vil støtte.
Har også spurt om de har vært sultne også har jeg gått å kjøpt mat til dem. Tenk, en cheesburger til 10 kr på Mc Donalds kan glede mange!



Oppfordrer alle til å gjøre det samme som meg, og tenke likt. Neste gang jeg er i byen og ser en stakkar sitte å fryse har jeg planlagt å kjøpe et rimelig teppe, slik at det kan varme dem litt i hvertfall. De har jo ingen i livet, og gleden er stor å vite at noen bryr seg om dem!

søndag 14. februar 2010

Verdens beste is


NAM! Må bare prøves!!

Happy Valentinesday


Håper alle koser seg med sin kjære i dag! Vi har vært på Grünerløkka å spist på en plass som het Mr. Tang! Der smakte jeg koreansk mat for aller første gang og det var kjempe godt! Annbefaler alle å dra dit og bestille Koreas nasjonalrett bulgogi! Har også begynt å like Sushi, så det var en herlig forett!




Vi gikk fra sinsen og ned til grüneløkka og der fant jeg en istapp på bakken som så helt ut som et hjerte! Måtte bare ta bilde av den! Kanskje det er et tegn?

Det brenner!!

I går opplevde jeg og mine beste venninner en dramatisk hendelse. Vi skulle på jentekveld hos barndomsvenninnen min Line. 10 min etter vi hadde kommet merket jeg det luktet innmari brent. Jeg gikk inn på kjøkkenet for å sjekke om det var maten, men merket fort det kom fra døra. Jeg hørte bråk i oppgangen og jeg lukket opp døra for å se hva som skjedde. Det virket som det var fest eller noe nede siden det var så mye bråk der. Jeg gikk ned trappen og der møter jeg en mann som løper opp og spør om jeg har brannslukningsapparat. Like etter kommer en fortvilet dame som var helt i sjokk. Hun sa hun hadde tent på et stearinlys i stua, og fortet seg inn på kjøkkenet siden hun skulle ha middagsgjester. Fyrstikken hadde tydeligvis knekt og havnet i sofaen. Hun hadde kastet på et brannteppe, men det var ikke nok.

Jeg prøvde å roe henne ned ved å si at alt gikk bra, og at naboene slukket det med brannslokningsapparat. Det begynte å komme røyk i gangen, så vi måtte evakuere. Etter en liten stund og mye fortvilelse fra den stakkars damen kom politiet og like etter brannvesentet. Vi sto forran blokka og så ikke noe tegn til flammer, bare litt røyk som sivet ut av vinduet. Jeg fortsatte å roe ned damen, og si at det ordnet seg.

Men så gikk vi rundt huset og da ble vi møtt med dette:


Etter en og en halv time fikk vi gå inn igjen, leiligheten til Line fikk heldigvis ikke noen skader, bare litt røyklukt. I leiligheten det brant og den over ble totalt ødelagt!
Grusomt å være vitne til noe slikt. Var det en gang da jeg var liten også, da nabouhet hvor min gamle bestevenninne bodde!
Brann er forferdelig! Det kan gå så fort! Vær forsiktig alle sammen, husk å sjekke om dere har brannslokningsapparat hjemme, og at det fungerer!!