http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

fredag 17. september 2010

Smoothie


Fikk et spørsmål om jeg kunne meddele en smoothieoppskrift. Jeg drikker mye smoothie og det blir som regel frokosten min nesten hver dag. En sunn og god start på dagen. Her er den jeg pleier å lage:

*Eplejuice
*Jordbær yoghurt <- Gjør smoothien litt søtere enn å bruke naturell.
*1 Banan
*1 Kiwi
*Jordbær, frossen
*Blåbær, frossen
*Druer, stenfrie

Til frokost tar jeg også i litt frokostblanding eller havregryn i slik at den blir skikkelig mettende! Frokostblanding kan lett lage en rar smak, så sats på havregryn! Siden smoothien er kald, kan det ta litt tid å drikke den! Har du ikke tid om morgenen, skaff den en "to-go" kopp! Jeg har for eksempel brukt en stor kaffekopp fra narvesen! Men husk å se deg i speilet etterpå, for det kan synes i tennene at du har hatt smoothie til frokost!

torsdag 16. september 2010

Huff da


Vær forsiktige så dere ikke gjør som meg.....

Knallbra sang!


Jeg og to andre laget en musikkvideo for en gruppe som heter Bastian for noen år siden! Kom akkurat over en sang som vokalisten, Stian Fjellda,l har laget! Den er utrolig kul! Sjekk den ut her: http://www.warnermusic.no/2625/stian-fjelldal-habløs/

onsdag 15. september 2010

Nytt kamera!!

Har kjøpt meg et herlig nytt kamera, som skal spille en stor rolle i mine neste kortfilmprosjekter! Får den om få dager, så er ufattelig spent!

mandag 13. september 2010

Jobbe frivillig

Min store drøm er å jobbe frivillig i Afrika med barn og kvinner! Det er mange barn der ute som trenger mat og kjærlighet! Det er ganske vanskelig å komme inn i dette yrket, siden det koster veldig mye og det er mye som skal til! Enten må man studere noe som inneholder en slik tur, eller jobbe som en gal for å tjene nok penger til både opphold og flybillett! Synd det skal være så vanskelig! Har kommet over noen få plasser hvor man ikke trenger å tenkte å fylle opp sparekontoen i forkant! Blandt annet har Røde kors ungdom et fantastisk opplegg, hvor de sender ut noen ungdomsdelegater til utvalgte land i noen måneder. MEN, da må man gjennomgå et internasjonalt grunnkurs som er rett over nyttår og hvis man blir plukket ut videre til å reise, skjer dette på høsten!
Si ifra hvis dere kommer opp med noen andre organisasjoner som hjelper oss til å hjelpe andre!