http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

fredag 25. juni 2010

Vil gjerne takke skuespillerene våre...


... for å ha stilt opp med utallige timer i kulde, kaos, snøstorm, mas og venting! Det har vært en spennende produksjon vi endelig har avsluttet! Alt fra streikende kamera, dårlig vær, problemer med lysforholdene og sminkør som ikke dukket opp, har vi klart å endelig bli ferdig med kortfilmen "Livsgnist". Vi har kun litt fargekorrigering og lyd igjen!





Tusen takk, Robin, June og Marius!

Skummelt å våkne om dagen!




Ikke en, men to ganger har jeg omtrent våknet til brannalarm og røyklukt! Første dagen viste det seg å brenne i blokka rett ved siden av her. Plutselig hørte vi sirener og da vi åpnet vinduet strømmet en sterk røyklukt inn. Førtst trodde vi det var i blokka her og ble livredde. Vi løp ut og der sto første etajse i naboblokka i full fyr. 3 ble sendt til sykehus!

En mann løp rundt i det iskalde regnet i bare en morgenkåpe, så jeg løp opp å hentet sokker og slippers til han. To dager senere hører vi nok en sterk alarm og like etter blålys. Da var det noe som hadde skjedd på blokka rett ovenfor denne. Vi fant aldri ut hva det var, men det var et skikkelig kaos der borte!