http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

tirsdag 30. mars 2010

Skremmende!!!!

I dag våknet jeg i 10 tiden, og ante fred og ingen fare.. Kjæresten min hadde dratt på trening for en time siden og jeg var alene hjemme.. Jeg gikk inn på badet og stivnet til! Det var et stort håndmerke på brystet mitt!!!

Først tenkte jeg.. Jaja, har sikkert bare sovet oppå hånden min, men det viste seg at hånden på brystet mitt var mindre enn min egen. Langefingeren min var ca en cm lengre! Jeg har prøvd flere ganger å trykke meg hardt og lenge på brystet for å prøve å få til lignende, men nei. Det røde merket ser nesten litt utslett aktig ut!! Det er også en tydelig hånd, med 5 fingre! Jeg får heller aldri sove på magen, så tviler på det har skjedd at hånden min har blitt presset på merkelig vis der... Lå halvvåken fra ca kl 08.00 i dag, og da vet jeg at jeg ikke lå på magen heller..

Har vært helt skjelven hele morgenen, og har prøvd å tenke igjennom mulige måter merket kan ha kommet der! Jeg har jo fått røde merker før siden jeg har ligget feil, men de ser ikke sånn ut og går bort med en gang.. Disse merkene gikk bort nesten to timer etter jeg oppdaget dem..


Klikk på bildet for å se det større

søndag 28. mars 2010

Inspilling av reklamefilm


I Helgen har vi spilt inn en reklamefilm for Byåsen håndball! Det har gått kjempe bra, og har endt opp med veldig fine bilder. Jeg hadde regi, og storkosa meg med det! Vi har filmet reklamefilmen med speilreflekskamera! Ja, du leste rett! Har aldri vært borti det, men WOW for en oppløsning! Man vet jo at bilder tatt med nyere speilreflekskameraer blir fantastisk klare og bra, så da kan du tenke deg hvordan restultatet blir =) Vi lekte oss litt med råklippen istad, og driver nå å prøver til med litt musikk. Vi satser på å få den ned til 30 sekunder!

I morgen reiser jeg hjem på påskeferie til Oslo! Men nå skal jeg se resten av fotballkampen! Heia VIF!!

En vellykket Earth Hour