http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

lørdag 27. mars 2010

Earth Hour

I kveld er det Earth Hour igjen, og jeg håper ALLE deltar! Jeg har hengt opp lapper over hele jobben i dag for å informere! (Grunnet stress klarte det selvfølgelig å bli en skrivefeil)
Her i huset blir det en koselig time med stearinlys og kake!




Spre ordet!!

onsdag 24. mars 2010

Søke pengestøtte!

Nå er vi i full gang med idé og manus... Eneste som er litt tricky er å skaffe pengestøtte! Få vil gi penger til studentproduksjoner, siden de regner med at skolen støtter.. Men der tar de grundig feil.. Er ikke gratis å lage film.. så si ifra hvis dere vet om noen fond/private investorer som jeg kan søke til!

søndag 21. mars 2010

Favorittbildet

Jeg er så glad i det ene bildet jeg tok i slummen i Kenya! Ansiktsutrykket hans er ubeskrivelig vakkert! Hvis dere klikker på bildet får dere sett det stort! Har det med i fotokonkuransen, så fortsett å stem:
http://www.noroff.no/konkurranser/kreativmars2010/?bidrag=6556

Vår!!

Hei alle dere!
I dag gikk jeg meg en lang tur med kameraet mitt langs Nidelven.. Solen varmet i ryggen og tempraturen var herlig.. Folk matet endene og hygget seg...! Latter og lek..

En ting slo meg... Det er jo snart vår!!

Tiden man merker at kulden kryper unna er den beste. Man har så mye å glede seg til! Av med lua og boblejakka! Farvell til forkjølelse og skjerf! Snart forsvinner det grå og triste og frem kommer knoppene på trærne og smilet om munnen! Herlig herlig herlig! Kos dere masse i sola alle sammen!




Hekta på britisk humor!


En serie jeg vireklig annbefaler er Little Britain! Et fantastisk eksempel er Andy og Lou: