http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

lørdag 5. desember 2009

Rest In Peace, Regine Stokke


Nok et fantastisk menneske har forlatt jorden grunnet kreft... Jeg har fulgt med på bloggen til kreftsyke Regine Stokke i lengre tid.. Har fulgt med å hvordan det er å takle hverdagen til en kreftpasient og det er utrolig sterkt å lese.. Sitter med tårer i øynene bare av å skrive dette innlegget her....

Det er helt ubeskrivelig hvordan sykdom kan forandre livet sånn plutselig...
3. Desember sovnet hun inn. Håper hun har blitt kvitt all smerte og at hun har det bedre nå!
Her kan dere lese hennes fine ord: http://sinober.blogg.no/
Hvil i fred

fredag 4. desember 2009

Deadline nærmer seg.....

På mandag er det over.. huff, så kort tid igjen! Vi er vel sånn ca halvveis i klippen og skal prøve å låse den før jah.. helga? I dag? oj.... Det er ikke lenge.. må ha minst en dag til fargekorrigering og en til musikk.. huff, dette blir en lang dag... Skal ta over klippen i kveld..

krysser fingrene......

tirsdag 1. desember 2009

Under en uke til deadline!

Nå er det bare å stå på i post, jobbe hardt så vi kan få en ferdig film i tide! Filmen blir på ca 15 minutter, så det er mye som skal perfeksjoners.. Her er et bilde fra klippestudioet og vår flinke klipper Stina Dahl:

FERDIG MED INSPILLINGEN!!

Hei hei=)
Tenk, nå er vi ferdig med å spille inn filmen vi har jobbet med i ca en måned nå... 7 dager og ca 10-12 timer hver dag! Veldig slitsomt, men ufattelig gøy! Har blitt lite skriblerier på bloggen i det siste også, beklager det! Tenkte å vise dere noen bilder fra den ene scenen!





mandag 30. november 2009

1. Desember=)

Hva er vel bedre enn å starte første desember enn slik?