http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

fredag 6. november 2009

Musikkvideo


Som jeg har sagt tidligere skal jeg klippe en demo til en musikkvideo, & tenkte dere kunne få en smakebit av hva dette var for noe! Fikk låta av produsenten istad, og i morgen kveld braker det løs =)

Greenscreen


Denne uka har vi lært om fenomenet greenscreen! Det er fantastisk artig! Vi hadde noen oppgaver, tenkte å publisere dem her etter hvert...
Sykt hvor mange filmer i verden som er "fake"! Viste dere at 90% av filmen 300 er laget i greenscreen? Tøft altså! Virkelig.. Det er heller ikke vanskelig å få til... men cluet er å kunne programmet After Effects!

onsdag 4. november 2009

Demo

Jeg har kommet i kontakt med en musikkprodusent og nå skal jeg hjelpe han å klippe en musikkvideo demo! Utrolig artig å gjøre noe nytt! Jenta kaller seg Soda, og skal forhåpentligvis nå det store markedet om "The big guys" som han kaller det, synes hun er interessant!

Var på møte istad, og har fått inn alt råmatrealet, så nå er det bare å klippe i vei!

Statusen på eksamensfilmen er nå at vi er ferdig med synopsis og nesten treatment. For det som er usikre på hva dette er, så er synopsis en tekst som trekker ut de viktigse begivenhetene, mens treatment er et manus uten replikker! I morgen braker det løs med manus! Spennende! Skal også se noen reklamefilmer på Kinoen som har vunnet priser og skal gå videre til Cannes filmfestival.. tror jeg det var! Spennende om dagen, mye som skjer.

Statusen på piloten til Tv-serien jeg klipper er som følger, ikke så mye nytt. Damen bak det hele har fått sett råklippen og vil nå kutte det ned til en 5 min showreel istedet! Så vi får se hva som skjer der! =)

Ha en strålende kveld!
☆☆☆

mandag 2. november 2009

Reklamefilmen min på tv2!!

Nå fikk jeg nettopp den gode nyheten om at en reklamefilmen jeg og Ole-Thomas Skomsøy lagde til Foreningen for hjertesykebarn skal bli vist på TV2 i jula!! Utrolig gøy altså!!

Reklamen finner dere nedover på bloggen min!