http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

tirsdag 21. desember 2010

Jul


Tenk at juleaften nærmer seg med stormskritt. Dagen mange gleder seg til! God mat, og glede skal spres.

Sender også selvfølgelig en varm tanke til de som ikke har det så godt den dagen. Mange barn gruer seg til julekvelden hvor foreldre skal tylle i seg alt for store mengder alkohol, så de ikke kjenner dem igjen. Eldre sitter ensomme i leilighetene sine, og de fattige som sitter ute i kulden. Julen får en til å tenke. Tenke på hvor godt vi har det. Hører nordmenn rundt meg klage på at julen er et mas med gavestyr og de vondt i magen pga overspising av fet mat. Da tenker jeg inni meg at de virkelig må ha et bra liv, hvis de fakisk kan klage på slike ting! Tenk på alle de millionene av mennesker som ønske de kunne klage på akkurat det samme!

I år har vi prøvd ut en anderledes adventskalender, som jeg hadde da jeg var liten. Man pakker opp en liten figur hver dag, som man plasserer på et stort julebilde. Kjempe koselig!



Har også vært så heldig å få en fin pakkekalender av kjæresten min. Nå har julevasken blitt tatt, julegardiner strøket og hengt opp. Nisser titter frem fra kriker og kroker. Julen er fantastisk!!



GOD JUL & GODT NYTT ÅR!!

mandag 20. desember 2010

Vinterkos



Mye man kan finne på med et kamera og en solnedgang!