http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

tirsdag 26. januar 2010

Hva vil fremtiden bringe?

Huff livet er ikke alltid like lett... Stortrives i Trondheim, men må innrømme at jeg savner Oslo for hver dag som går... Til sommeren avsluttes de to årene på filmstudiet her i Trondheim.. så hva nå?

Jeg har muligheten til så mye, og føler meg ganske lost for øyeblikket... Jeg kan ta en bachelor i Australia i starten av 2011, men da får jeg en bachelorgrad innen filmproduksjon, og det vil si at jeg ikke får noe fordypning i regi, noe jeg virkelig ønsker.. Men finnes det noen bra regilinjer i Oslo? Leter og leter, men finner ikke noe.. Vil liksom ikke starte på skratch med noe 3 år heller, siden jeg er såppas inne i faget nå..

Har også lyst til å drive med frivillighetsarbeid i utlandet, eventuelt på et barnehjem o.l eller begynne å jobbe for fult med noe som dreier seg om mitt fremtidige yrke... Jeg stortrivdes på Hotel Cæsar så jeg har tenkt mye på å høre med dem igjen..

Det skal ikke være lett......

Gode minner fra India

Glemmer aldri turen til India. Det var en tur fylt av lukter, kaos, kuer, hunder, tiggere om hverandre! Anbefaler alle å dra dit, men husk; man kan aldri dra til India for å slappe av! Vi startet turen i New Dehli, og etter mange timers nattog rundt om i landet endte vi opp i Puri, som ligger helt på østkysten av India. Vi besøkte storbyer og landsbyer, så fattigdom og rikdom om hverandre!

Som alle tror er India et varmt land, men nei! Vi dro dit ca februar og da var det rundt 10 grader. Vi hadde ikke pakket med særlig med klær, kun ull undertøy! Så på det bildet fra Taj Mahal er det faktisk ISKALDT! Tro det eller ei. Sola varmet heldigvis svakt, men det var så vidt..

Vi var så heldige å oppleve et bryllup, bli med hjem til en familie på fest for å se hvordan de hadde det, vi bodde blandt noen søte små jenter som ble tatt inn fordi familien ikke ville eller hadde råd til å utdanne dem. Det var et flott prosjekt som heter Jagriti Vihara.

Vi besøkte graven/hjemmet til Ghandi og mor Theresa. Besøket på kvinnesenteret Ankhur khala gjorde sterke intrykk. Kvinner som var blitt utsøtt av familien fikk komme dit, og de produserte varer som de solgte i en liten butikk..
Jeg har mange minner og opplevelser fra India, og det blir vel litt mye å skrive om i en blogg.. Derfor blir det en kort oppsummering







Flere bilder kommer senere!

mandag 25. januar 2010

Koselige bilder



Dogme

Nå skal jeg skrive en omfattende analyseoppgave om filmsjangeren Dogme. Det er en veldig spesiell og spennende sjanger.. Filmene er elsket og hatet. Idiotene og Festen er to filmer for å nevne noen.. Vi har ca 3 uker igjen, og jeg driver med research for øyeblikket. Har skrevet en side, så ja... har litt igjen.. regner med at det blir på ca 14-15 sider...

Benjamin Hermansen

En av de største tragediene som har rammet Oslo er da Benjamin Hermansen ble drept.. Her er den fantastiske sangen som ble laget til ære for han!