http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

lørdag 4. desember 2010

En tannblekning som funker!


Vil annbefale alle som vil teste ut hjemmetannblekning å prøve Dentaworks! For ca 500 kr kan du få fine hvite tenner uten å bruke mange tusen! Det eneste er at man må ta tiden til hjelp og bruke den omtrent hver dag! Fikk masse komplimenter etter jeg hadde prøvd en runde med det! Hadde ikke spesielt missfargede tenner fra før, så trodde ikke jeg skulle se noe forskjell, men der tok jeg feil!
En venninne fortalte meg at en hun kjente testet blekingen kun på tenne oppe, og det ble stor forskjell da hun sammenlignet tennene til slutt!

Til alle dere som vil se brune ut, uten å se ut som en rosin til slutt


Her er den absolutt beste selvbruningskremen jeg har testet ut! Har lenge holdt meg til Dove summer glow, men den lukter veldig! Derfor har jeg lett etter en krem jeg kan smøre på om morgenen og ha på hele dagen uten plagsom lukt! Aco Sunkissed bodylotion er utrolig lett å påføre og gir ikke skjoller - Hverfall ikke som jeg har opplevd! Annbefaler den virkelig!!

Har et tips til dere som sliter med skjoller etter selvbruningskrem; Skrubb huden godt først og bruk dusjolje istedet for såpe ;)

Det er merkelig det der med at vi lyse vil se mørke ut og mørke vil se lyse ut! Da jeg var i India lette jeg etter solkrem, men der fantes det kun blekningskremer, hvor enn jeg gikk! Solkrem fantes rett og slett ikke! Utrolig komisk!