http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

fredag 10. september 2010

Swahili


Sitter med min Ipod hver eneste dag og prøver å lære meg litt Swahili, men det er virkelig ikke lett! Om noen kommer over et Swahilikurs i Oslo, let me know!! Finner heller selvlærings-språkkurs på de forskjellige bokhandlene! Har funnet et bibliotek som har det, men det er dessverre i Trondheim.. Hm..

Hessdalsfenomenet

Man hører stadig nytt om Hessdalsfenomenet, men ingen klarer å finne ut av hva i alle dager det kan være! Utallige teorier har oppstått, men ingen av de ser ut til å stemme! Jeg synes det er utrolig fasinerende og litt skummelt at det finnes noe slikt i Norge, som har blitt forsket på i 27 år uten hell! Kan det være noen som vil ha kontakt med oss fra en annen planet eller galakse? Mystisk!

Søker filmcrew

Har en rekke kortfilmplaner og søker etter folk som er interesserte i å jobbe seg oppover i bransjen, både skuespillere og bak kamera.. Men hvor leter man? Det er så mange som søker det samme, men de er umulig å finne uten det sted å starte å lete! Selvom jeg er født og oppvokst i Oslo føler man seg alikavel lost. Alle kontaktene er igjen i Trondheim og da er det ikke lett å planlegge nye spennende prosjekter!

Hvis du sitter med samme følelsen som meg, send meg en mail!

tirsdag 7. september 2010

Hva kan jeg gjøre?

I går så jeg noe jeg absolutt ikke ville se. Et par kom innom jobben min. Mannen var stor og så streng ut, kona var tildekket med en heldekkende burka slik at øynene kun vistes. Hun holdt seg veldig i bakgrunnen og jeg merket at hun virket veldig nervøs. Hun kom nærmere meg for å si noe til mannen sin. Da kunne jeg skimte et sår over øverste del av nesen og en anntydning til en mørk ring under det ene øyet.

Der og da ble jeg lammet. Følte meg hjelpesløs. Ville selvfølgelig ikke tro det værste, men etter å ha hørt historier om at mye skjer blandt lukkede dører klarte jeg ikke legge bort tanken på at dette ikke var en som hadde falt i trappen. Har lest boken "Tusen strålende soler" av Khaled Hosseini, som handler om misshandling av kvinner i land de ikke har rett til å si ifra. De må bare leve med det og godta at det er sånn. Men hva kan man gjøre? Det er også mange norske kvinner som ikke tørr å si ifra.

Jeg har selv vært en av dem.

søndag 5. september 2010

Fadderspladder

Sjekk ut den hysterisk morsomme kortfilmen noen gode venner av meg har laget:

http://www.fadderspladder.no/

Back in buisness

Hei! Etter en lang sommerpause skal jeg bli flinkere til å skrive litt her igjen! Kan jo begynne med å vise dere noe hysterisk morsomt jeg kom over! Little Britain fans kommer til å le seg ihjel hvertfall!