http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

lørdag 1. mai 2010

Produksjonen er i full gang!

Det er så utrolig spennende å lage film! Vi har vært veldig heldige så langt! Har fått ja fra de fleste vi har spurt om hjelp! Har blitt blandt annet sponset med masse mat, blomster, gjips og andre ting vi behøvde! Vaffel salget endte med 420 kr, så det var gøy!


Kjempe hyggelig at dere sender meg mail om tips og slikt, det er utrolig gøy å svare på! Viktig å hjelpe hverandre i denne bransjen!

torsdag 29. april 2010

Slik tjener man penger til filmproduksjonen!


Når fond ikke støtter skoleproduksjoner må vi ty til andre måter å skaffe penger på! Ganske smart, hva?

tirsdag 27. april 2010

Tørr du virkelig klage på dagligdagse ting etter du ser dette?

Jeg har opplevd mye fattigdom rundt om i verden, både i Russland, Tyskland, India og Kenya for å nevne noen! Det har fått meg virkelig til å reflektere over livet og tenke over hvor mye nordmenn syter om små ting! Skal lage en film om nettopp en fattig person og var på location scout. Da fikk vi nemmelig se dette:




Tenk at noen bor slik i NORGE? Et av verdens rikeste land! Så det kan du tenke over neste gang du klager over at håret ikke ser bra ut eller at det regner! Tenk på de som skulle ønske de kunne klage på de samme tingene som deg..

Jaaaa!!

Nå har jeg akkurat kommet fra et audition-møte med skuespillerene vi hadde lyst til å ha med i filmen, og man finner ikke bedere match!! Så nå har de blitt castet og vi er et hakk nærmere innspilling! Har akkurat testet ut en del nye linser til det nye adapteret vi har på kamera, så gleder meg som en liten unge! Bildet blir finere enn speilreflekskamera! Jippii!!