http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

lørdag 6. mars 2010

Og vinneren er......

Utrolig men sant!! Filmen jeg meldte på kortfilmkonkuransen vant!! Best av 33 filmer! Jeg ville ikke tro det da de leste opp navnet mitt!! På mandag blir det prisutdeling, og det gleder jeg meg veldig til! Vinnerfilmen finner dere lenger ned på bloggen min!
Har vel ikke helt gått opp for meg enda, men dette er stort!
Er så ufattelig glad nå! Har ikke ord! Synd ikke fotografen på filmen, Ole-T. Skomsøy fikk vært der å delt gleden med meg, men han kommer på mandag forhåpentligvis!

Ikke nok med det. På torsdag var det en stor konkuranse som heter STERK REKLAME. Vi hadde meldt på reklamen vi lagde for Foreningen for hjertesyke barn. Den vant en diplom, dvs det samme som bronse, i vår kategori som var student reklame. Man kunne melde på alt fra digitale medier, film og trykk. Vi kom opp på scenen forran hele rekamebransen fra Trondheim og oppover i landet! Skummelt, men utrolig stas!!

torsdag 4. mars 2010

Kosmorama - 1.minutt konkuranse


Som jeg har skrevet tidligere har jeg meldt på en film på en kortfilmkonkuranse! Det er publiukum som stemmer frem vinneren, så kom å stem!! Det er i morgen fredag kl 22 på Nova Kino, Trondheim!

Hente inspirasjon fra det virkelige liv

Nå er det tid for manusperiode igjen. Vi planlegger avgangsfilmen vår, og jeg har fått inspirasjon fra den fattige mannen jeg møtte forrige lørsdag. Han hadde sterke historier og jeg fikk virkelig opp øynene den kvelden. Jeg har lyst til å skildre virkeligheten ved å sette en tigger i fokus gjennom en fiksjonsfilm på ca 15 minutter. Jeg vil vise hans liv og hans utfordringer og jeg vil han skal finne tilbake til datteren sin som han så sårt savner.
Håper bare jeg får gjennomslag, for det er 11 gode idéer som skal bli til 3 eller 4 kortfilmer!

tirsdag 2. mars 2010

Sulten?


Denne søte lille restauranten ligger mellom Rosenhoff og Carl Berners plass i Oslo. De har kjempe god sushi, og for de som ikke synes dette er noe særlig har de helt fantastiske vårruller!

Ja, jeg elsker den nye IFA´en

mandag 1. mars 2010

En litt annen lørdagskveld



Jeg var på byen i Oslo med mine venninner da jeg oppdaget en fattig mann sitte med hans to hunder utenfor. Han så veldig sulten ut, så jeg spurte om han ville ha litt mat, og det sa han ja til. Vi tusslet opp til burgerking, og kvelden endte med at jeg var med han i 3 timer. Jeg ga dem 6 hamburgere, vann og 300 kr. Han sa jeg var en engel og det rørte meg veldig. Han så ikke ut som en narkoman, og det forsikret jeg meg om før jeg ga ham pengene.



Han kom ikke inn på noen hospits grunnet sine to hunder som han elsket. Han sov derfor ute med hundene hver dag, og levde på tigging. Helt forferdelig å se. Han sa han var i arbeidslivet en gang, men hadde sklidd helt ut. Før jeg gikk lovte han meg fra den dagen å gjøre noe med livet sitt, og det håper jeg virkelig skjer. Ingen fortjener å ha det slik i et av verdens rikeste land. Jeg hjalp han også å samle inn litt penger, så han fikk vel rundt 600 kr den kvelden, noe som kom godt med.



Har ikke sett noen som har blitt så glad for å få varm mat. Han var overtakknemmelig og sa han ikke hadde hatt så mye penger på lenge. Da jeg skulle gå tilbød jeg han vantene mine, siden han ikke hadde noen selv. Men de ville han ikke ta i mot, han sa han hadde fått mere nok. Vi skilte lag med tårer i øynene. Jeg fikk så vondt av han. Hvis noen der ute ser denne mannen på gata med hans hunder, tilby en hjelpende hånd. Han fortjener det virkelig!