http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

torsdag 11. februar 2010

Deakin University


Da har jeg vært i møte med Go´study, som hjelper oss å komme til utlandet. Jeg skal fullføre bachelorgraden min i Melbourne, Australia. Jeg hadde valget mellom å begynne allerede i juli, men synes det blir litt tidlig i og med at jeg flytter fra Trondheim i slutten av Juni, så da jeg starter studiet i februar 2011. Da får jeg en bachelor i Film & digital media.

Gleder meg!!

Hei dere

Nå har jeg kommet meg til hjembyen min Oslo for å skrive analyseoppgaven min der. Skriver om dogme-sjangeren, og det er utrolig spennende! Har nettopp analysert ferig Idiotene, regissert av Lars Von Trier, dogmens far... Helt utrolig film altså.. Ved første øyekast var den virkelig ikke min type film.. Huske jeg så den for om lag to år siden, og jeg skrudde av midt i.. Nå elsker jeg den, og anbefaler den til alle!



Her er litt fra analysen:
"Det er en oppsiktsvekkende film, som fascinerer. Med sin nakenhet, absurde humor og sex drar den publikum inn i handlingen. Man blir tatt med inn i deres virkelighet og man får virkelig føle på kroppen deres smerte, sorg, gleder og ydmykelse."

Spennende?