http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

torsdag 11. august 2011

Film film film


Mye som skjer om dagen, lite tid til blogging! For øyebikket driver jeg på med 3 filmer, to av dem skal jeg bruke et av verdens beste kameraer, Red EPIC. Det samme kameraet brukes også av Peter Jackson, som skyter 'the hobbit' i disse dager. Har akkurat vært innspillingsleder på en film ved navn 'Play Crack the Sky' som også brukte Red EPIC, og det er helt ubeskrivelig hvor bra kamera det er. Her er noen bilder fra produksjonen:





Nå er jeg midt i førproduksjonen av en kortfilm som heter 'Crimson Drive'. Jeg er filmfotograf på denne filmen, så det er mye forbredelser før jeg skal bruke dette nye fantastiske kameraet. Driver å leser manualen for tredje gang, har vært på 3 workshops og i morgen skyter vi en test-scene fra filmen. Her er noen bilder av førproduksjonen, hvor vi har da må lage en plan over lys og hvordan alt skal se ut i test-scenen:

Plan for test-scenen:

Er også i manusfasen på en annen kortfilm som går under sjangeren 'Thriller'. Den har enda ikke fått navn, men jeg skal også være filmfotograf på denne, så har mye å se frem til om dagen.

Har også noen flere baller i luften, driver å planlegger en eksperimentell film, som jeg filmet noen scener til i dag. Her er noen smakebiter fra dagens innspilling:


Jobber også med en showreel med stillbildene mine.