http://www.youtube.com/anjaceline <---> http://vimeo.com/user8154552

lørdag 8. mai 2010

Våren er her

Innspilling nærmer seg

I dag skal vi ut på prøveopptak for å teste lyd, linser og diverse teknisk! På mandag braker det løs med klart sett kl 09.00! Vi skal ha en utescene, hvor to jogger samtidig som de har en dialog! Det skal også være en kjøring med kamera for å følge dem, og siden dollyskinnene ikke er lange nok, skal vi teste ut med at noen dytter en bil med meg og kamera i bagasjerommet! Spennende om vi får det til! Legger ved et bilde av mandagens location!

mandag 3. mai 2010

Manuset er snart klart!

Da har jeg tenkt, skrevet, tenkt og skrevet litt til og kommet opp med førsteutkast av manus til filmen jeg har snakket litt om her, som hadde inspirasjon fra den fattige mannen jeg tilbringte lørdagskvelden med. Filmen har tittelen "Savnet fra gata" og handler om uteliggeren Johnny som prøver desperat å finne datteren sin, samt overleve det tøffe livet på gata.

Har sendt det rundt til produksjonsselskapet jeg er med i, (www.prosjektor.net) for å få innspill til vidreutvikling! Det blir spennende å få mitt aller første kortfilm-manus levende!

søndag 2. mai 2010

Spiser du ikke salami fordi det er for mye fett?

Vi jenter tenker mye på kroppen nå som det går mot sommeren! Mange går på strenge dietter, og maten de er så glad i må man holde seg langt unna! Jeg fant ut en liten ting ang. salami som jeg ville dele her. Salami er veldig godt, men er på topplistene over "nei-pålegg" hvis man vil gå ned i vekt. Derfor fant jeg opp noe lurt! Fett smelter utrolig fort og derfor la jeg salamiskiven i mikroen i 10 sekunder. Fettet ble da flytende, og kunne helles rett i vasken! Salamien ble mye mindre og litt stivere, men like god!